NJU NE SMEŠ DA SPOMINJEŠ! Maja uvredila Zoricu, Kemiš joj BRUTALNO ODBRUSIO na sav glas!

I u ovoj epizodi "Pinkovih zvezda" Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš našli su se na tapetu Maje Nikolić

Maja Nikolić isprovocirala je u "Pinkovim zvezdama" Zoricu Brunclik i njenog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša, pa je došlo do verbalnog sukoba.

Seks-bomba izašla na scenu, zapevala "Opa, cupa", a kad je zamešala kukovima i izbacila ČVRSTE grudi zatresao se studio! (VIDEO)

Kemišu se nije dopao Majin način glasanja, čemu se priključila i Zorica Brunclik.

- Nemojte da počinjete, nadrljali smo. Dragana Mirković, Zorica Brunclik, Kemiš...svi damo desetke, Maja trojku - rekla je pevačica.

- Ispao je Nikola Nikolić koji ubija kako peva, bio je gost na Zoričinom koncertu. Dali su mu njih četvoro nule, a zadržali su Adama koji je falširao - nastavila je Maja Nikolić, a Zorica joj je na to rekla da ima "iskrivljenu percepciju".

Maja je pobesnela, pa je uzvratila istom merom!

- Sa tim ušima samo ti u ovoj emisiji imaš iskrivljenu percepciju! Sad vi meni govorite kako ću da glasam?! Izvinite, sklonite ovu petu stolicu ili stavite Zoricu i Kemiša na svih pet stolica - vikala je, a zatim je Kemiš odbranio suprugu.

- Što si bezobrazna, majke ti?! Zašto spominješ Zoricu i Kemiša, kada je i Dragana glasala isto kao i mi?! Nju ne smeš da spominješ! - vikao je Kemiš.

(Telegraf.rs)