SPEKTAKL: Travolta glumi Srbina koji lovi Roberta de Nira!

U filmu "Killing Season" Travolta igra bosanskog Srbina Emila Kovača koji želi da se osveti svom neprijatelju iz rata u Bosni, naredniku Fordu (Robert de NIro)

U Džordžiji je nedavno završeno snimanje filma "Killing Season" ("Sezona ubijanja") u kojem Džon Travolta glumi Srbina, veterana rata u Bosni koji želi da se osveti svom najvećem ratnom neprijatelju - penzionisanom američkom naredniku, čiji lik tumači Robert de Niro! Ovo je prvi put da Travolta i De Niro glume zajedno, a ovaj visokobudžetni film u kom će sve prštati od akcije režirao je Mark Stiven Džonson ("Ghost Rider", "Dardevil"...).

Priča počinje kada Bendžamin Ford (De Niro), koji usamljenički živi u planinskom kraju Amerike daleko od civilizacije, dobija iznenadnog posetioca, evropskog turistu Emila Kovača (Travolta) koji je navodno zalutao i slučajno nabasao na Fordovu kolibu. Između njih se razvija čudno prijateljstvo, ali sve se menja kada na videlo isplivaju demoni iz prošlosti. Ford pokušava da zaboravi uspomene iz Bosne, a Kovač ima samo jedan motiv, da se napokon osveti Bendžaminu, svom zakletom neprijatelju iz rata.