Dan kada je Vlado Georgiev prevario Srbiju! (VIDEO) (FOTO)

Taj dan u Knez Mihailovoj izgledao je sasvim uobičajeno, a Vlado Georgiev bio je običan ulični svirač koji liči na beskućnika...

Vlado Georgiev je pre tačno godinu dana uspeo da napravi neviđeni spektakl u dogovoru sa ekipom Telegrafa, kada je maskiran do neprepoznatljivosti u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu napravio svirku za prolaznike.

HIT FOTOGRAFIJA! Vlado Georgiev pozirao bez majice i pokazao IZVAJANE TRBUŠNJAKE! (FOTO)

Taj dan imao je posebno značenje. Vlado Georgiev je tada zbunio Srbiju, mediji i društvene mreže odjeknuli su povodom ovog originalnog događaja koji je oduševio baš sve, a Georgiev je prva slavna ličnost na ovim prostorima koja je publici prišla na ovakav način.

Video snimak kojim je Vlado zapalio Srbiju nastao je u ekskluzivnoj produkciji Telegrafa, a sve je izgledalo kao da sasvim obični ulični svirač koji liči na beskućnika usred Knez Mihailove izvodi lični, naizgled uobičajeni performans...

Izgledalo je kao da se ništa specijalno ne događa, prolaznicima se činilo da im je glas poznat, a kada je "nepoznati pevač" zapevao pesmu Vlada Georgieva, sve se preokrenulo!

Iza lika uličnog svirača, pojavio se niko drugi do Georgiev! Skinuo je masku sa lica i zajedno sa svojim muzičarima napravio spektakularan performans.

Nastao je pravi HAOS, fenomenalni Barba bio je glavna tema tog dana, a mi smo vam posle ove "uobičajene" svirke doneli i ekskluzivan video o tome šta se dešavalo iza kamere, te kako je čitava "prevara" Vlada Georgieva nastala i tekla, korak po korak.

Pogledajte prvo kako je izgledao spektakl u Knez Mihailovoj 21. juna 2016. godine:

A zatim pogledajte i ekskluzivni video snimak o tome kako je nastala čuvena "prevara"!

Mislite li da je vreme da Vlado Georgiev oduševi Srbiju nekom novom "prevarom"?

(Telegraf.rs)