PAPARACO! Lukas se bez Sonje vratio iz Turske, u pratnji obezbeđenja trčao pored novinara! (FOTO)

Pevač, koji je ovih dana u centru medijske pažnje, nije bio raspoložen za razgovor. On je u Beograd doputovao zbog večerašnjeg nastupa na jednom prestoničkom splavu

Aca Lukas vratio se sa odmora iz Turske, ali bez svoje supruge Sonje Vuksanović. Pevač, koji je ovih dana bio u centru medijske pažnje zbog navodne afere između njegove žene i Marka Jarića, nije bio raspoložen za razgovor.

Pogledajte kako je Lukas TRČAO pored novinara po povratku iz Turske! (VIDEO)

Lukasa je na aerodromu sačekalo njegovo obezbeđenje. Pevač je doslovno protrčao pored novinara, ali ga je pre ulaska u džip zaustavio poznanik sa kojim se pozdravio. Kako saznajemo, Sonja i ćerkica Viktorija su ostale u Turskoj.

TOTALNI OBRT! Lukas odveo Sonju na more u Tursku, nema ništa od razvoda!

Podsetimo, kada je pojavila prva informacija o navodnoj vezi Sonje i Marka Jarića, Lukas je u telefonskom razgovoru za Telegraf rekao da se ne razvodi. Nakon toga, u nedelju 18. juna Lukas je otputovao u Tursku. S druge strane, Marko Jarić je za Telegraf demantovao da je u vezi sa Lukasovom ženom.

– Svi mediji koji iznose laži o meni i povezuju me sa “tim ljudima” biće tuženi, pa te vaše dokaze iznosite u sudu. Hvala – naveo je za naš portal Jarić.

(Telegraf.rs)