Pre 6 godina molio je za šolju čaja, a danas je svetska zvezda i zarađuje milione: Njegova životna priča će inspirisati mnoge ljude (VIDEO)

Britanac Ed Širan je svakako jedan od najpopularnijih pevača današnjice, ali do statusa zvezde morao je baš da se pomuči

Svi oni koji prate svetsku muzičku scenu, sigurno znaju ko je Ed Širan. Ovaj mladi Britanac je trenutno jedan od najpopularnih pevača današnjice, ima brojne hitove, a zarađuje milione. Međutim, Ed je u prošlosti muku mučio da postane ono što danas jeste, svetska zvezda.

Muzikom je profesionalno počeo da se bavi sada već davne 2005. godine. Preselio se u London i svirao po manjim mestima. Potom odlazi u Los Anđeles bez prethodnog dogovorenog angažmana. Isto je svirao po manjim mestima, a onda su ga primetili ljudi sa kanala "The Foxholle" glumca Džejmija Foksa i uvideli kakav talenat on ima.

2011. godine počeo je gradi svetsku slavu. Izdao je nezavisan EP (ime kojim se nazivaju muzičke ploče ili CD-ovi koji su predugački da bi bili singlovi, a prekratki da bi bili albumi, prim. aut). Međutim, te iste godine Širan je na Tviteru objavio status koji je sada baš privukao pažnju i koji deluje da je Širan navodno imao problema i da mu je bila potrebna pomoć.

- Da li je neko blizu "Lude lasice" u Prestonu da mi da šolju čaja i da mi da se istuširam u zamenu za muzičku melodiju? - pitao je Širan na ovoj društvenoj mreži pre šest godina.

I sam Džejmi Foks je nedavno rekao da je pomagao Širanu i da mu je dozvolio da spava na njegovom kauču šest nedelja. Holivudski glumac je u emisiji "The Graham Norton Show" naglasio da je Širan impresionirao ljude u jednom klubu i da je ostalo, kako kaže, istorija.

Pogledajte šta je Džejmi Foks rekao o Edu Širanu i kako mu je pomogao:

Ed Širan je stekao planetarnu slavu, osvojio brojne nagrade, a njegove pesme su izuzetno slušane. Osim toga, bavi se i humanitarnim radom. Svakako, njegova životna priča je svakako velika inspiracija za mnoge ljude širom sveta.

Poslušajte njegov hit "Shape Of You":

(Telegraf.rs)