CECA OPROSTILA DECI: Ćerku i “budućeg zeta” izvela u noćni provod (FOTO)

Pevačica je kćerki Anastasiji prvo očitala bukvicu zbog fotografija na kojima se ljubi sa mladim fudbalerom Nemanjom Zaladom, pričalo se čak da su Anastasija i Nemanja nakon tog razgovora raskinuli. Međutim, njih dvoje su i dalje zajedno, a Ceca ih je izvela u provod u klubu "Frida"

Prethodnih nekoliko dana je bilo burno u kući Ražnatovića. Svetlana Ceca Ražnatović se pre nekoliko dana ozbiljno naljutila na kćerku Anastasiju koja je na svom Fejsbuk profilu objavila slike na kojima se ljubi sa Nemanjom Zaladom, zatim je usledio ozbiljan razgovor sa Anastasijom, pa se čak pričalo da su Cecina kćerka i sin nekadašnjeg golmana Partizana, Radeta Zalada, raskinuli. Međutim, strasti su se ubrzo smirile, Anastasija i Nemanja su i dalje zajedno, a Ceca je sa njima i sinom Veljkom u petak uveče izašla u noćni klub "Frida".

Nakon razgovora sa majkom Anastasija je sa svog Fejsbuk profila skinula fotografije koje su naljutile Cecu, a sa druge strane, pevačica je nju i "budućeg zeta" u petak uveče izvela u noćni klub "Frida" gde su  uživali u svirci i pesmama Mike Kostić i "Bla Bla Benda".