Dača Ikodinović: Aca Kosica je kreten!

Proslavljeni srpski vaterpolista osuo paljbu na komentatora RTS, koji je amaterski i neuko prenosio jučerašnju vaterpolo utakmicu između Srbije i Mađarske

Tokom jučerašnje vaterpolo utakmice između Srbije i Mađarske na društvenoj mreži Tviter odvijala se "mini" drama. Naime, nezadovoljan načinom na koji je komentator RTS Aleksandar Stojanović prenosio i komentarisao ovaj meč, proslavljeni srpski vaterpolista Danilo Ikodinović nije štedeo "tvitove" kritike.

Među Ikodinovićevim tvitovima smenjivale su se kritike na račun Stojanovića i pohvale za igru srpske reprezentacije. Tvitove slavnog vaterpoliste podržavali su mnogi njegovi "pratioci".

Međutim, nije samo Ikodinović kritikovao Stojanovićevo komentarisanje, već većina ljudi, koje je svoje negodovanje izrazilo preko tvitova i statusa na Fejsbuku. Prozvani komentator RTS-a nije se oglasio zbog negodovanja i prozivki na način koji prenosio meč. Jedino što je Stojanović uradio po ovom pitanje jeste da je "retvitovao" status Danila Ikodinović da se Aleksandru zabrani prenošenje vaterpolo utakmica reprezentacija.