SEZONA RASKIDA: Stanija, Ana, Katarina i Nina šutnule verenike!

Pevačica Ana Nikolić, glumica Katarina Radivojević, manekenka Nina Morić i starleta Stanija Dobrojević gotovo istog dana okončale svoje "ozbiljne" veze i veridbe

Leto, more, izlasci, iskušenja... Sve to utiče da se raskidaju duge veze, pa čak i veridbe. Nedavno smo čitali o veridbama i planovima za venčanja poznatih dama, a već nakon nekoliko nedelja novinske stupce preplavljuju informacije o njihovim raskidima. Ana Nikolić, Katarina Radivojević, Nina Morić i Stanija Dobrojević koliko juče su bile pred udajama, a koliko danas su, na veliko iznenađenje javnosti - razverene!

Pop pevačica Ana Nikolić okončala je vezu sa verenikom Draganom Tomovićem, sa kojim je uveliko planirala venčanje. Tek što su mediji napokon otkrili ime i lik Aninog verenika, crnogorskog biznismena Dragana, njihova veza je zapala u krizu. Njihova komunikacija i viđanja su u poslednja dva meseca sve ređa, pa je bilo očekivano da tome dođe kraj. Kako upućeni kažu ona se već neko vreme viđa sa srpskim biznismenom Slavenom Kantarom, koji godinama živi i radi u Rusiji.

Atraktivna Paraćinka svakodnevno je u društvu bogatog biznismena, pa njeni bliski prijatelji smatraju da je romansa na pomolu. I Slaven je prema saznanjima još uvek u zvaničnom braku, iako on godinama ne funkcioniše najbolje.