NIŠTA OD EKSKLUZIVE: "Prodidži" na Pinku umesto na TV Prva!

TV Prva saopštila da je zbog neprofesionalnog ponašanja otkazala gostovanje britanskih elektro legendi u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem"

Iako je pre nekoliko dana najavljeno da će Leni Kravic i bend "Prodidži" biti ekskluzivni gosti u emisiji Ivana Ivanovića, od toga nema ništa. Prvo je Leni Kravic otkazao koncert u Beogradu, a sada mrka kapa i od intervjua sa britanskim elektro legendama.

Televizija Prva je saopštila da je "zbog nepoštovanja dogovora" otkazala gostovanje britanskom sastavu "Prodidži" u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem". Umesto na TV Prva članovi engleskog benda će gostovati na "Pinku", a najava ekskluzivnog intervjua sa njima se na "ružičastoj" televiziji vrti od ranog jutra.

"Zbog neprofesionalnog ponašanja organizacionog tima grupe "The Prodigy" i nepoštovanja unapred definisanog dogovora, njihovo gostovanje je otkazano. TV Prva je bila domaćin mnogim zvezdama sa svetske muzičke, sportske i filmske scene i do sada se nismo susreli sa neodgovornim ponašanjem koje smatramo neprihvatljivim. Standardi naše kuće su veoma dobro poznati i mi nećemo praviti kompromise jer svetske zvezde potvrđuju svoj status upravo kroz poštovanje visokih profesionalnih kodeksa u svakom trenutku", navodi se u saopštenju TV Prva.

Inače, engleski pioniri elektro zvuka će 15. septembra na Kalemegdanu organizovati prvi "Warrior's Dance Festival", na kojem će osim grupe "The Prodigy" nastupiti i brojni poznati di-džejevi i domaći rok bendovi.

(Telegraf.rs/Mondo/Foto: TheProdigy.com)