WARRIORS DANCE FESTIVAL: Zdrava hrana za „The Prodigy“

Poznata je rajder lista čuvenog britanskog benda, koji će nastupiti 15. septembra na Kalemegdanskoj tvrđavi

Zvezde predstojeg „Warriors Dance Festvala“, koji će se održati 15. septembra na Kalemegdanskoj tvrđavi, britanski bend „The Prodigy“ kao i sve njihove poznate kolege imaju svoj spisak prohteva, koji su dostavili lokalnim organizatorima. Međutim, zanimljivo je da većinu spiska čine zdrava hrana, voće i povrće.

"The Prodigy" su za doručak tražili raznovrsnu selekciju svežih hlebova, musli, korn-flejks, grilovani paradajz, jogurt i mleko sa 0% masnoće, sojino mleko, marmeladu, kikiriki puter, jabuke, pomorandže, grejp, banane i mango. Meni koji je dostavljen za ručak i večeru, takođe nije mnogo zahtevan i sastoji se od supe, tuna salate, čeri paradajza, bogate selekcije sireva i bezalkoholnih napitaka.

U bekstejdžu  članove benda će čekati vegetarijanski i sendviči sa piletinom, činije sa medom i marmeladom, te miks koštunjavog voća. Jedino alkoholno piće koje će biti posluženo nakon nastupa je šampanjac "Veuve Cliquot".

U prostorijama u kojima će boraviti "The Prodigy", zabranjeno je koristiti veštačke osveživače vazduha. Prostorije moraju biti provetrene i opskrbljene sa tri velike i 18 malih flaša Evian vode, 36 malih i 12 velikih peškira. Tu je i veliko ogledalo, garderober, kao i boca kiseonika i maska za kiseonik.

Ostale izvođače i satnicu “Warriors Dance Festvala“ možete pogledati ovde.

Cena ulaznice iznosi 2.990 dinara, a u prodaji se nalaze i ulaznice za specijalnu RIP zonu po ceni od 4.990 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u ograničenim količinama na prodajnim mestima Gigstixa, Eventima, na info pultu šoping centra Ušće, biletarnici Beogradske arene, blagajni Doma Sindikata, kao i putem internet stranica Gigstixa i Eventima.

(Telegraf.rs)