ZVEZDE GRANDA: Nove seksi cice, "VIP" takmičari i nova pravila (FOTO) (VIDEO)

Golišava cica s naslovne strane "Grabljivice", unuk Šabana Bajramovića, bivša devojka Dejana Matića takmiče se u novoj sezoni muzičkog šoua koji počinje u subotu u 21 sat

U subotu, 15.  semptembra, u 21 čas na televiziji „Pink“ počinje nova, ujedno i poslednja sezona serijala "Zvezde Granda". Među 46 takmičara, koji su se predstavili na promociji novih kandidata u „Klubu S“ u Jakovu, našli su se i neki koji su izazvali posebnu pažnju. Među njima su i golišava cica s naslovne strane knjige  "Grabljivica", unuk Šabana Bajramovića, bivša devojka Dejana Matića, ali i ćerka najopasnijeg člana žirija ovog muzičkog šoua. Novina u ovogodišnjem serijalu je i promenjeni sistem glasanja.

Atmosferu na promociji u Jakovu podigla je, između ostalog i atraktivna Novosađanka Tamara Radmilović. Ova 25-godišnja plavuša skrenula je prvobitno pažnju slikajući se za naslovnu stranu romana novinarke i književnice Simonide Milojković „Grabljivica“. Tamara je tada pokazala zavidnu liniju, a fotografisana je u crvenom donjem vešu. Mlada Novosađanka je preksinoć imala provokativan nastup, otpevavši pesmu Jelene Rozge „Bižuterija“. Nosila je takvu haljinu da je prisutnim bio omogućen pogled na njeno međunožje.