NIKOLINA BOJIĆ: Titula mis Srbije je moja! Nisam udata, burma ne znači venčanje!

"Nisam pravila ni tajno ni javno venčanje na Floridi. Prstenje ili burme ne znače venčanje", kaže za Telegraf tek izabrana misica i demantuje da će joj zbog propozicija biti oduzeta kruna

Nikolina Bojić iz Kule, koja je u nedelju proglašena za mis Srbije i tako stekla pravo da predstavlja našu zemlju na planetarnom takmičenju lepote na Baliju, u intervjuu za naš portal demantuje da je u braku sa kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem, zbog čega je prema propozicijama mogla da izgubi krunu i titulu najlepše.

- To je dezinformacija. Nisam udata za Frenka, nisam pravila ni tajno ni javno venčanje na Floridi. Prstenje ili burme ne znače venčanje. Ako neko nosi prsten ili burmu, to ne znači da je venčan. Kako bi onda tumačili sve one koji su venčani, i građansko i crkveno, a ne nose ni burme ni prstenje. Kad odlučim da se venčam, dobićete pozivnice i biti moji dragi gosti. O mom privatnom životu ne želim više da pričam - kaže Nikolina za Telegraf.rs, i dodaje:

- Kad popunjavate formular za odlazak na "Mis sveta", obavezna sam da pošaljem kopiju pasoša, državljanstvo i izvod iz matične knjige rođenih, što sam i dostavila mojoj kompaniji. Ako to nije dovoljan dokaz, meni ostaje samo da uživam u ovoj "zabavi" pod nazivom moje venčanje - zaključila je nova mis Srbije, i tako otklonila svaku sumnju da će joj se oduzeti titule najlepše, pošto po pravilima izabrane misice ne smeju budu u braku, niti da imaju decu.