EKSKLUZIVNO! CECA ZA TELEGRAF: Spremam spektakl na Ušću u junu 2013! (FOTO) (VIDEO)

Popularna pevačica u intrevjuu za naš portal pričala je o vremenu provedenom "u četiri zida", otkriva planove za veliki beogradski koncert, ali i o tome koliko joj teško pada odvojenost od dece

CECA SPREMA SPEKTAKL! Najveća srpska estradna zvezda Svetlana Ceca Ražnatović  u intervju Telegrafu, prvom koji je ikada dala jednom portalu, otkriva da u junu sledeće godine konačno planira da održi dugo najavljivani koncert na Ušću.

Najveća srpska estradna zvezda priča o vremenu provedenom u kućnom pritvoru, o tome zašto ne voli da se seća "nanogvice" i zbog čega je i dalje sama. Takođe, ističe da je rad na novom albumu ušao u završnu fazu.

O osam meseci kućnog pritvora Ceca nerado priča, ali kaže da je taj period "hvala bogu" iza nje i da ne želi da se vraća u prošlost.

- Postoji jedna lepa rečenica: "Ako se čovek često okreće i gleda unazad, propustiće priliku da vidi šta stoji ispred njega", i ja se držim toga. Sve što je prošlost treba da ostane u prošlosti. Pa, nije to jedini težak period u mom životu. Ja sam u privatnom životu doživljavala zaista velike amplitude, od velikih sreća do velikih tuga i neprijatnosti. Ali sve je to za ljude, jer čovek ne može sve u životu da predvidi. Što kažu, čovek kad bi znao da bi pao, on bi seo... Guram napred i život gledam sa apsolutno pozitivne strane - priča Ceca, koja je na našu konstataciju da je najpoznatija ličnost koja je "imala čast" da nosi čuvenu "nanogvicu" odgovorila:

- Nisam ja prva, pre mene ju je nosilo pedeset i nešto ljudi. Ne volim tog perioda da se sećam, tako da uopšte ne kopam po tim stvarima.