ZA 200.000 EVRA: Emina Jahović kupuje stan u Beogradu!

Sprskoj pevačici navodno se smučilo da, kada je u srpskoj prestonici, preseda kod prijatelja, pa je odlučila da pazari novi dom

Emina Jahović odlučila je da kupi stan za koji će platiti 200.000 evra. Kako prenosi "Pres", popularnoj pevačici preselo je da u srpskoj prestonici odseda u hotelima i kod prijatelja, zbog čega se intezivno bacila u potragu za novim domom, dok su cene nekretnina u našem glavnom gradu niže.

- Zbog nastupa, snimanja novih pesama i brojnih poslovnih obaveza, Emina je prinuđena da živi na relaciji Instanbul-Beograd. Kada je u prestonici Srbije, često odseda u hotelu ili boravi kod prijatelja, ali to joj se smučilo i rešila je da se skući i u Beogradu. Emina je iskoristila priliku, budući da su cene nekretnina pale, i odlučila se za veoma lep stan od 200.000 evra, koji je već kaparisala – rekao je prijatelj blizak pevačici, istakavši da joj nije bitan luksuz nego funkcionalnost.

- Ona i Mustafa imaju veoma vrednu kuću u Turskoj u kojoj žive sa decom, pa im luksuz u ovom slučaju nije na prvom mestu. Izabrali su penthaus na Vračaru od 110 kvadratnih metara, koji ima jednu spavaću i dečju sobu, kupatilo, kuhinju, trpezariju i dnevni boravak. Najlepša je terasa od 20 kvadrata s koje se pruža veličanstven pogled na Hram Svetog Save. Emina nije gubila vreme i već je rezervisala nameštaj koji će joj dopremiti iz Turske.

Emina Jahović nije bila dostupna za komentar. S druge strane, pevačica je predstavila tizer za svoju novu pesmu "Da mogu", koja će se uskoro pojaviti. Pogledajte.

(Telegraf.rs/Press)