NE LIČI NA SEBE: Tajči skoro neprepoznatljiva u novom spotu! (VIDEO)

Pevačica koja živi u Americi numeru "Sve je moguće" snimila na hrvatskom i engleskom jeziku

Hrvatska pevačica Tatjana Kameron Tajči, koja se proslavila numerom "Hajde da ludujemo" sa kojom je 1990. predstavljala Jugoslaviju na "Pesmi Evrovizije", odlučila je da se vrati na muzičku scenu, a nedavno je predstavila i spot za novu numeru "Sve je moguće".

Tajči, koja već godinama živi u Americi, kaže da su pesma i spot urađeni i na hrvatskom i na engleskom jeziku, kao i da će biti objavljeni "na dva kontinenta u isto vreme".

- Pesmu sam napisala prvo na hrvatskom jeziku, prilikom jedne posete Zagrebu. Želela sam da kroz nju podelim svoje uverenje da ništa nije nemoguće. Jednostavno treba verovati u sebe, ne prepustiti se beznađu i čekati da nam neko drugi donese željenu promenu, nego zasukati rukave i naći način na koji da, korak po korak, nemoguće pretvorimo u moguće, bilo da se radi o srećnom braku, poslu koji nam treba ili karijeri koju želimo. Pesma je napravljena u kantautorskom pop stilu. Klavirska podloga, neuobičajene perkusije, gudači i aranžman prilagođen priči pesme elementi su koji se nekako uvek prožimaju kroz moj autorski rad - izjavila je Tajči.

A koliko se plavokosi devojčurak koji je pevao "Moj mali je opasan" razlikuje od sadašnje Tajči, procenite sami.

Spot za numeru "Sve je moguće":

Ovako je Tajči zvučala na "Evrosongu":

(Telegraf.rs / 24sata.hr / Foto: Vikipedija)

Teme