PRVI GLAS SRBIJE: Upoznajte sve finaliste (FOTO) (VIDEO)

Upoznajte sve učesnike finala popularnog muzičkog takmičenja koje startuje u subotu u 21 sat na televiziji "Prva"

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL! U subotu 17. novembra na televizija "Prva" sa početkom u 21 sat održaće se prvo finalno veče muzičkog rijaliti šoua "Prvi glas Srbije". Pred stručnim žirijem i publikom uživo će se predstavi 13 finalista, od kojih će jedan biti eliminisan iz daljeg toka takmičenja.

Budući da je tema emisije "Ovo sam ja", bliže ćemo upoznati finaliste, saznaćemo šta rade, vole, žele, čemu se nadaju i čućemo pesmu koja im je najdraža i koja ih najbolje predstavlja.

Kao što smo naveli, od jednog kandidata ćemo se oprostiti, a od ove emisije presuđuje publika koja glasa SMS-om kako bi obezbedila prolazak svojim favoritima u sledeći finalni krug. Dvoje učesnika sa najmanjim brojem osvojenih glasova ulaze u muzički duel nakon koga žiri donosi odluku koji duelista propada kroz rupu, a koji se pridružuje finalistima.

Predstavljamo vam 13 finalista "Prvog glasa Srbije" koji će se boriti za titulu najboljeg pevača, odnosno pevačice. Njihove polufinalne duele možete pogledati ispod teksta, klikom na baner.

1. Boris Petrović (25) - Dolazi iz Žitišta, a po zanimanju je pumpadžija. Borisova interesovanja su pevanje i gluma, a voli da sluša domaće i strane balade, elektro i novi fank. Njegovi muzički idoli su mu Aleksandra Radović,Toni Cetinski i Fil Kolins. Ako postane prvi glas Srbije, Boris bi voleo da sarađuje sa Andreom Bočelijem, Borisom Režakom i Oliverom Dragojevićem.