POSLE 20 GODINA: Halid Bešlić 8. marta u "Areni"! (VIDEO)

"Istina je da je koncert u Beogradu zakazan. Mislim da je Dan žena dobar datum jer žene su mene uvek volele da slušaju", rekao je Bešlić

Popularni bosanski pevač Halid Bešlić će, kako navodi portal "Svet", naredne godine održati veliki koncert u Beogradu, najverovatnije u "Kombank areni"!

- Istina je da je koncert u Beogradu zakazan. Još se ne zna tačana lokacija, mada će biti u "Areni" i gotovo sigurno 8. marta. Mislim da je to dobar datum, jer je Dan žena, a žene su mene uvek volele da slušaju. Ja sam dao svoj pristanak, sada je samo na organizatorima da odluče gde će se koncert raditi i kada, mada ja verujem da će biti ovo što sam rekao kada su datum i mesto u pitanju - izjavio je Halid Bešlić, kome će ovo biti prvi nastup u Beogradu nakon više od 20 godina.

Podsećanja radi, Bešlić je važio za jednog od najpopularnijih i najtiražnijih folk pevača nekadašnje Jugoslavije, a i danas se slušaju njegovi veliki hitovi "Neću, neću dijamante", "I zanesen tom ljepotom", "Eh, kad bi ti" i "Mostovi tuge".

Pogledajte kako "Neću, neću dijamante" zvuči uživo:

(Telegraf.rs / izvor i foto: Svet)