KAO NIRVANA NEKADA: Makartni, Grol, Novoselić i Smir svirali zajedno u Njujorku! (VIDEO)

Nekadašnji član "Bitlsa" i preživeli članovi "Nirvane" oduševili prepuni "Medison Skver Garden" izvođenjem numere "Cut Me Some Slack".

Preživeli članovi legendarnog rok sastava "Nirvana" sinoć su sa Polom Makartnijem svirali na velikom koncertu za žrtve oluje Sendi. Dejv Grol, Krist Novoselić i Pet Smir bili su oduševljeni što su nastupili posle 20 godina.

Makartni je, takođe, bio jako uzbuđen, pošto je koncert u njujorškom "Medison Skver Gardenu" bio i ponovno okupljanje "Nirvane". Bivši član grupe "Bitls" istakao je da je bio počastvovan što je svirao sa ovim trojcem, s kojim je izveo numeru "Cut Me Some Slack".

- Pesmu smo zajedno napisali i snimili i niko je dosad nije čuo niti zna da postoji - rekao je Dejv Grol koji snima film "Sound City" u čijem će sanudtreku biti pesma koju su izveli na koncertu u Njujorku.

S druge strane, nekadšnja supruga Kurt Kobejna Kortni Lav istakla je za TMZ da nije oduševljena što je Pol Makartni svirao sa Grolom, Novoselićem i Smirom, dodavši da bi Džon Lenon bio mnogo bolji izbor, da je živ.

Pored četvoro navedenih muzičara, na ovom koncertu nastupili su Džon Bon Džovi, "Coldplay", Brus Springstin i ostali velikani svetske muzičke scene.

(Telegraf.rs/24sata.hr/foto:AP)