SVE O SARI JOVANOVIĆ: Najseksi pevačica "Prvog glasa Srbije"! (FOTO) (VIDEO)

"U privatnom životu sam možda malo povučenija nego na sceni, ali, naravno, kad treba, volim i da budem seksepilna, mada nikako vulgarna", kaže Sara za Telegraf

Sara Jovanović je, po mišljenju publike i stručnjaka, jedan od glavnih favorita za pobedu u "Prvom glasu Srbije", a nakon subotnjeg provokativnog nastupa kojim je gledaoce ostavila bez daha, Sara je preko noći dobila hiljade novih fanova. Devetnaestogodišnja pevačica, koja je rođena u Rimu, za Telegraf priča o razlici između života u Italiji i Srbiji, koji su njeni najveći aduti za pobedu i koliko sebe smatra seksepilnom.

Jovanovićeva kaže da od ranog detinjstva želi da postane pevačica, kao i da je njena majka prva prepoznala talenat koji Sara poseduje.

- Još kao mala volela sam da pevam, počevši od italijanskih izvođača kao sto su Đorđija, Elisa, Laura Pauzini... Obožavala sam da izvodim mini-performanse u našoj kući za moje roditelje ili goste. S ponosom sam pevala i plesala ispred njih, iako mi je ponekad mikrofon zamenjivala četka za kosu ili čaša za vodu. Često sam pevala sama za sebe, a mama me je krišom gledala, pa mi danas prepričava kako je već tada videla u meni pevačicu. S vremenom sam se opredelila za stranu R'n'B i pop muziku. Mislim da su moji aduti za pobedu boja glasa, scenski nastup, originalnost i posvećenost - kaže Sara i napominje da je za njen rodni Rim vežu mnoge lepe uspomene, ali da je ipak Beograd mesto u kojem se najprijatnije oseća.