SKANDAL: Hrvati i Albanci otimaju Srbiji film o Tesli!

Hrvati su se udružili s Albancima i uveliko lobiraju kod holivudskih studija da se ostvarenje "Tesla, vladar sveta" snimi u "lijepoj njihovoj"! Producent Vladimir Rajčić to potvrđuje, ali i dodaje da samo on ima dogovor sa studijom "Universal" da započne snimanje. U ovom filmu trebalo bi da igraju Kristijan Bejl, Harison Ford, Nikolas Kejdž...

Nakon što je producent Vladimir Rajčić najavio da će se film o Nikoli Tesli snimati u Srbiji, to je izazvalo burnu reakciju u Hrvatskoj. Kako navodi portal "LA Serbs", Hrvati su se udružili s Albancima i uveliko lobiraju kod holivudskih studija da se ostvarenje "Tesla, vladar sveta" snimi u Hrvatskoj!

Početkom novembra pojavile su se glasine da su Hrvati spremni da ponude čak 100 miliona dolara da bi se film snimao kod njih. Prema pisanju američkog portala, sada su otišli korak dalje i odavno su u kontaktu s vodećim holivudskim producentima koje pokušavaju da ubede da bi film o Tesli trebalo da se snima u "lepoj njihovoj".

U lobiranju im pomažu i Albanci, koji su takođe pronašli svoj interes u ovoj priči, pa su se čak i finansijski na istoj strani s Hrvatima!