BEKUTA: Niko me nije voleo kao Mrka!

- Niko me nikad nije voleo kao Milutin. Ponekad imam utisak kao da živim u nekoj bajci. Uvek je tu za mene i trudi se da mi ugodi na razne načine - rekla je pevačica u intervjuu za Novosti

Pevačica Ana Bekuta istakla je u razgovoru za "Novosti" da joj se ljubav sa ministrom saobraćaja Milutinom Mrkonjićem desila u pravom trenutka i da nikad nije bila voljena kao sada.

- S obzirom na to da imam 53 godine, mislim da je bilo krajnje vreme da doživim vrhunac uspeha i na poslovnom i na emotivnom planu. Nikad nisam gubila nadu da će mi se desiti prava ljubav. Često sam govorila da u mom albumu nedostaje samo jedna fotografija, a to je upravo ono što trenutno proživljavam. Sada je taj album kompletan. To mi je bila želja. Zato pazite šta želite, može vam se ostvariti - rekla je folk zvezda, koja je Novu godinu proslavila radno u Valjevu.

Bekuta je otkrila čime ju je ministar Mrkonjić osvojio.

- Osvojio me je svojom dobrotom, divan je i human čovek. Vredan je i izuzetno uspešan u svom poslu. S druge strane, vrlo je duhovit, pažljiv, odgovoran i ne misli da je centar sveta. Niko me nikad nije voleo kao Milutin. Ponekad imam utisak kao da živim u nekoj bajci. Uvek je tu za mene i trudi se da mi ugodi na razne načine - rekla je pevačica, koja je istakla da nemaju planove za venčanje.

(Telegraf.rs / Novosti / foto: Tanjug)