IVAN IVANOVIĆ: Povlačim se do kraja godine!

Na izmaku 2013. ističe mi ugovor koji imam sa Prvom TV, i moguće da će ova godina biti poslednja koju ću odraditi - poručio je popularni voditelj

Televizijski voditelj Ivan Ivanović najavio je da će se do kraja godine, kada mu ističe ugovor sa TV "Prva", povući iz projekta "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Odogovarajući na pitanje u dnevnom listu "TV novosti" o planovima za narednu godinu, Ivanović je rekao da do kraja ove sezone planira da u svoj šou dovede još neke svetski poznate ličnosti, ali i dodao da je moguće da će se povući.

- Idem napred i 2013. će mi biti bolja od ove. "Veče sa Ivanom Ivanovićem" je apsolutno najgledaniji tok šou i najpopularniji već četiri sezone. U 2013. planiram da dovedem još neka svetska imena iz šou-biznisa i da nastavim sa praksom dovođenja domaćih zvezda i onih gostiju o kojima neki mogu samo da sanjaju. A na izmaku 2013. ističe mi ugovor koji imam sa "Prvom" TV, i moguće da će ova godina biti poslednja koju ću odraditi. Možda ću se povući iza kamere i producirati neke emisije. Probaću da proizvedem neka nova TV lica, jer to ovde niko ne radi već godinama - rekao je Ivanović.

On je istakao da planira da se "povuče kao šampion" i da je ponosan na karijeru koju je stvorio.

- Nisam se rodio kao TV zvezda. Kao bokser koji u svojoj kategoriji postane prvak sveta i onda mora da se povuče kao šampion, tako ću i ja. Možda format koji ja radim ima rok trajanja, ja kao lice nemam. Jednako sam ponosan i na karijeru i na to kakvu sam porodicu imao. Posao koji radim sam dobio vrednim radom i velikim odricanjem i trudom. Karijera nije pala sa neba da bih je se lako odrekao. Svaki čovek teži da izbalansira i jedno i drugo, a uvek žališ za onim što nisi uspeo da napraviš kako treba - istakao je popularni voditelj.

(M. S. / Izvor: TV novosti)