STALNO ZAJEDNO: Ivan Ivanović i Marijana Mićić u vezi?

Voditelj televizije "Prva" postavio je zajedničku fotografiju sa svojom koleginicom, čime je podgrejao glasine da je par u emotivnoj vezi. S druge strane, Mićićeva je demantovala da zajedno sa Ivanovićem

Popularni voditelj Ivan Ivanović postavio je na svom Tviter nalogu zajedničku fotografiju sa koleginicom Marijanom Mićić, čime je podgrejao glasine da je par u emotivnoj vezi.

Kako se nakon posta jede mrsna hrana i vodi ljubav, možemo samo da nagađamo na šta je mislio.

Kao što je poznato, Marijana i Ivan su zajedno dočekali Novu godinu u jednom restoranu, a očevici tvrde da su njih dvoje bili veoma prisni.

Inače, voditeljka je za časopis "Skandal" je demantovala da je u vezi sa zvezdom televizije "Prva".

- Sa društvom sam čekala Novu godinu i svi smo se slikali, pa između ostalih i Ivan i ja. Okačila sam sve slike, a oni su izvukli jednu i eto priče. Čišta nebuloza. Ne da nisam sa Ivanom u vezi, nego ta veza nije ni u najavi. Pa pobogu, nas dvoje se godinama znamo i stvarno smo jako dobri prijatelji i družimo se - rekla je Marijana, koja je dodala da za Novu godinu ne želi dečka, nego - konja.

- Nemam dečka. U Novoj godini sam poželela konja, a ne dečka. Mozda mi se sada i ispuni želja, pa stvarno stigne neki dečko. Do sada to nije bio slučaj! - istakla je voditeljka za "Skandal".

Inače, Ivan i Marijana već neko vreme non-stop komuniciraju preko Tvitera, a mi vam navodimo jednu njihovu prepisku.

(Telegraf.rs / Alo!/ Skandal)