DŽEGER: Karla Bruni me varala sa Karađorđevićem!

Karla je tokom sedmogodišnje veze pevača "Stonsa" prevarila sa Dimitrijem Karađorđevićem, unukom kneza Pavla, navodi se u novoj Džegerovoj biografiji

Karla Bruni, supruga bivšeg francuskog predsednika Nikole Sarkozija, početkom devedesetih je započela burnu vezu sa Mikom Džegerom, a kako navodi Kristofer Andersen, autor nove biografije frontmena "Stonsa", tokom sedmogodišnje veze Karla ga je često varala, između ostalih, i sa princom Dimitrijem Karađorđevićem, unukom kneza Pavla Karađorđevića!

Andersen u knjizi "Mik" objašnjava da je osnovni razlog zašto je Karla Bruni tako dugo bila Džegerova ljubavnica bio taj što se ona prema njemu ponašala na isti način na koji je on tretirao sve žene u svom životu - varala ga je kad je stigla. Navodno, ona je imala i kratku aferu sa Dimitrijem Karađorđevićem, koji je rođen 1958. u Francuskoj.

Dimitri je diplomirao poslovno pravo u Parizu, a zatim se preselio u Njujork gde je prvo radio za čuvenu aukcijsku kuću "Sotebi", a zatim je sa Todom Morlijem otvorio juvelirnicu "Prince Dimitri Company". Sin princa Aleksandra i princeze Marije Savojske se već godinama nalazi na listi najbolje obučenih muškaraca.

(Telegraf.rs/izvor: Blic)