Mirna Radulović: Ko je prvi glas Srbije?

Dvadesetogodišnja devojka iz Subotice koja svira violinu, gitaru i klavir, muziku je zavolela uz baku, a pevanjem se aktivno bavi od 15. godine. Ima i svoju grupu sa kojom nastupa i u inostranstvu

Mirna Radulović, koja je u nedelju pobedila u "Prvom glasu Srbije", fenomenalnim glasom je opčinila gledaoce i već postala velika zvezda. Simpatična Subotičanka kaže da je zbog bake počela da se bavi muzikom, prvo je išla na časove violine, pevanju se ozbiljno posvetila sa 15 godina, a sada već ima i svoj bend sa kojim nastupa i u inostranstvu.

Mirna, rođena 1992, u horoskopskom znaku je Rak, i kao mala je želela da bude glumica, baš kao njena majka Kristina Jakovljević, koja je glumica subotičkog Narodnog pozorišta.

- Kada sam bila mala, dosta vremena sam provodila u pozorištu sa mamom. Tada su me stalno pitali šta bih volela da budem i ja bih rekla da maštam o tome da postanem glumica. Ali s vremenom sam shvatila da nemam puno dara za glumu i okrenula sam se pevanju - rekla je Radulovićeva i dodaje da je još u osnovnoj školi odlučila da će joj životni poziv biti muzika. Sa pet godina krenula je u muzičko zabavište, a sa sedam godina majka ju je upisala u nižu muzičku školu. Posle dve godine upisala je časove violine, zajedno sa sestrom bliznakinjom Nerom, koja se odlučila za klavir.

U slobodno vreme Mirna voli da gleda filmove i putuje. Kaže da ima dečka, kao i da je u njega zaljubljena do ušiju. Jednu od Mirninih mana otkrio je Boris Petrović, njen kolega iz "Prvog glasa": "Brzo se nervira oko nebitnih stvari i onda izgubi koncentraciju, pa ne može da obrati pažnju na bitne stvari".

(Anastasija Čanović / Izvor: Pulsonline, Novosti / Foto: Fejsbuk)