SARA: Volela bih duet s Georgievim, da ga malo razdrmam!

"Htela bih da nastavim i budem ono što sam bila i do sada, da imam svoj stil, iskažem originalnost i kreativnost i, što se tiče pevanja i odevanja, scenskog nastupa, da budem svoja", rekla je finalistkinja "Prvog glasa Srbije"

Sara Jovanović, trećeplasinarana finalistkinja "Prvog glasa Srbije", otkrila je u razgovoru za "Blic" da bi volela da snimi duet sa Vladom Georgievim. Mlada Beograđanka je još istakla da će svim takmičarima tek nedavnog završenog šoua biti ponuđena saradnja.

- Svi članovi žirija su nam ponudili škole pevanja, druženje u studiju... Volela bih da uradim duet sa Vladom Georgievim, a kada bih uspela da ga razmrdam na bini, to bi bilo fenomenalno. Lično mislim da je on skriveni talenat za ples - rekla je Sara Jovanović.

Ona je, takođe, navela da je njen cilj je da pronađe kvalitetne saradnike koji će joj pomoći da napravi album po svojoj meri i publici predstavi upravo onakvu Saru kakvu su gledali i zavoleli i u "Prvom glasu Srbije".

- Želim da radim s dobrim ljudima, ne samo dobrim umetnicima, nego dobrim osobama koji će iskreno hteti da mi pomognu, koji će shvatiti moj cilj, kakav pravac i album želim. Htela bih da nastavim i budem ono što sam bila i do sada, da imam svoj stil, iskažem originalnost i kreativnost i, što se tiče pevanja i odevanja, scenskog nastupa, da budem svoja. To je najbitnije - zaključila je mlada pevačica.

(Telegraf.rs / Blic)