GRANDOVIZIJA: Popović pravi svoj "Beosong"!

Direktor "Grand produkcije" namerava da organizuje festival na kojem će biti izvedene numere koje nisu prošle na konkursu za "Beosong". Pominje se i nagradni fond od milion dinara

KONTRABEOSONG! Saša Popović je nezadovoljan odlukom komisije RTS-a, koja je iz trke za "Beosong" eliminisala većinu numera pevača "Granda", kako navodi list "Informer", odlučio da napravi muzički festival na kojem će biti izvedene pesme koje se nisu našle među 15 odabranih numera za "Beosong"!

- Poenta je u tome da će najšira publika imati priliku da čuje pesme koje nisu zadovoljile kriterijume komisije "Beosonga", i uporedi ih sa onima koje će se takmičiti za našeg predstavnika na "Pesmi Evrovizije". Kontrafestival će biti održan na sceni "Granda" i biće, naravno, revijalnog karaktera, uz direktan televizijski prenos - ispričao je izvor blizak "Grand produkciji".

Prema nezvaničnim informacijama, među učesnicima "Kontrabeosonga" će se, između ostalih, naći i Neda Ukraden, Ivan Gavrilović, "Grand kvartet", Vanja Mijatović i Ivana Pavković, Milan Tarot i Filip Pat, Danijel Pavlović, "OT bend", Mika Kostić, Nenad Cvijetić i drugi.

(Telegraf.rs/izvor: Informer/Foto: Telegraf.rs/Svet)