SIlvana Stanković promovisala novu knjigu (FOTO)

"Nisam želela da dajem odgovore u ovoj knjizi, ostaviću da ih čitaoci sami pronađu", rekla je na predstavljanju svog novog književnog dela “Pozivam vreme za svedoka”

Novinarka i spisateljica Silvana Stanković promovisala svoju trinaestu po redu knjigu “Pozivam vreme za svedoka”. U pitanju je  uiniverzalna priča o ljubavi, kroz koju se govori o prolaznosti života i pitanjima koja nas ne zaobilaze: ima li života posle smrti?

- Nisam želela da dajem odgovore u ovoj knjizi, ostaviću da ih čitaoci sami pronađu. Vreme u kojem živimo nije jedina dimenzija u kojoj možemo da volimo nekog. Ljubav je jača od smrti. – rekla je Silvana Stanković, u čijem delu “Pozivam vreme za svedoka”, se smelo otkrivaju njeni stavovi o životu i adresi posle smrti, glasno ukazujući da se odlaska sa ovog sveta najmanje boje oni čiji život najviše vredi.

Psiholog Aleksandra Janković, istakla je na promociji, da se čitanjem romana „Pozivam vreme za svedoka“ mogu spoznati mnoge životne istine, ali i da se može krenuti „stepenicama ljubavi ka ličnoj sreći“.

-Čitalac će se u ovoj knjizi baviti večnim pitanjima čoveka kao male kapi u univerzumu kao simbola prolaznosti života. Kao vrsan novinar i pisac Silvana Stanković bavi se pitanjima duše i njenog bola na sličan način na koji je to kroz pesmu nekada činila njena imenjakinja Silvana Armenulić - rekla je Jankovićeva.

- Onog trenutka kad izgubite ljubav, jedini lek je da se krene dalje, dočeka novi dan, i da volite još više. Ne treba se zatrpavati besom, tugom, depresijom, jer sutra je uvek bolje. Ma koliko nam se činilo da smo u situaciji iz koje nema izlaza, treba samo voleti još jače i naći snage za novi dan - istakla je Silvana Stanković.

(Telegraf.rs)