INTERVJU, LUKAS: Pesme na Beosongu su bile očajne! (FOTO) (VIDEO)

"Kada čujete naše pesme, zar to ne govori samo po sebi? Zašto su numere Marije i Željka zauzimale visoke pozicije? Zato što su najbolje, a ostale su najgore, i zato su bile dole", izjavio je poznati pevač, koji je danas i zvanično najavio koncert na "Marakani"

Aca Lukas, koji se uveliko priprema za veliki koncert koji će 8. juna održati na "Marakani", za Telegraf priča da je ubeđen da će stadion biti pun, kao i da mu ne smetaju negativni komentari u vezi sa reklamom koju je snimio za jednog domaćeg mobilnog operatera. Poznati pevač kaže da osim numera Željka Joksimovića i Marije Šerifović, već godinama biramo loše pesme za "Evrosong", pa zato i loše prolazimo na ovom takmičenju.

Bina će biti postavljena na južnoj strani stadiona, a karte u pretprodaji se mogu kupiti od danas po ceni od 500 do 1.100 dinara. Na pitanje da li se plaši da stadion neće biti pun, Aca je rekao:

- Nekoliko godina planiram ovaj veliki koncert i ubeđen sam, zaista, da će biti prepuno. Poslednjih godina vlada neki trend kod poznatih pevača i pevačica da na svojim koncertima pevaju samo pesme sa poslednjih albuma, a ne one koje su ih u stvari i proslavile. To je velika greška po mom mišljenju. Publika traži pesme po kojima si postao popularan.

Na pitanje koje muči fanove, kako će rešiti problem trave na "Marakani", pevač kaže:

- Jednostavno ćemo je prekriti, celu travu, potpuno će biti prekrivena.

(Anastasija Čanović)