Srpkinje u delirijumu zbog američkih stripera, vrištale kad su u boksericama utrčali u publiku (FOTO) (VIDEO)

Seksi-momci iz grupe "Čipendejls" izludeli su Srpkinje svojim plesom i pokretima, skidajući se i ljubeći devojke po telu, i izvodeći ih na binu da im se pridruže u performansu

Vreli plesači iz američke grupe "Čipendejls" izveli su erotski ples u Domu sindikata, pred salom punom pomamljenih žena, a najsmelije su im se pridružile na bini i iskoristile priliku da ih "pogledaju izbliza", dok su prave srećnice bile one koje su mogle da ih i opipaju.

- Koja od vas je sama? Ti? Odlično, ja sam Bi Si, a ti ćeš večeras biti moja devojka. Međutim, ja imam još 11 drugara koji traže devojke - rekao je jedan od plesača, a zatim je, sa deset minuta zakašnjenja, počeo pravi haos.

Žene su sve vreme bile na nogama i đuskale, čekajući svoj momenat da dodirnu plesače. U prvom redu, nastup je posmatrala tesktopisac Marina Tucaković, koja je uživala zajedno sa drugaricom. Momci su uz najpopularnije pesme izvodili svoje koreografije, a hit večeri bio je kada su izvodili ples uz popularnu pesmu "Party Rock Anthem" i svi do jednog su ostali potpuno nagi!

- Srbijo, da li si uživala večeras? Iskreno, mi smo putovali svuda, ali ovo je jedan od naših najvrelijih nastupa, vi ste zaista atraktivne i prelepe- , rekao je Bi Si.

Posle dva sata, "Čipendejlsi" su ostali na raspolaganju obožavateljkama za slikanje i autograme, a provod se nastavio u jednom beogradskom klubu do ranih jutarnjih časova.

(Anastasija Čanović, Jelena Jovanović)