ZBOG 3.500 EVRA: Marina Perazić i njena ćerka tukle se sa gazdom stana u kom žive!

Kada su majstori došli da namontiraju nova vrata, pojavio se i vlasnik nekretnine u kojoj pevačica živi sa ćerkom Lunom. Uskoro je incident postao toliko ozbiljan da je morala da reaguje i policija

Nekada vrlo popularna pevačica Marina Perazić i njena ćerka Luna potukle su se sa vlasnikom stana u kom žive Stevanom Mrđanom, u stambenoj zgradi u Novom Sadu.

Naime, do incidenta je došlo 14. marta, kada su majstori došli pred stan kako bi namontirali nova sigurnosna vrata. Tu se našao i vlasnik nekretnine, koji tvrdi da mu pevačica za kiriju duguje 3.500 evra. Fizički obračun započela je njena ćerka, nakon što je Mrđan naredio majstorima da vrata razvale.

Kako prenosi dnevni list "Kurir", Marina je sa druge strane vukla vrata, kako ih Mrđan ne bi izvalio.

- Molim vas, ostavite ova vrata. Ja sam ih platila i još ću platiti ako treba, samo ih vratite na mesto - plakala je Marina i molila majstore.

Incident je poprimio tolike razmere da je morala da reaguje i policija. Oni su "zaraćenim stranama" naložili da ne remete red i mir i otišli. Međutim, kako se nered nije stišao, policajci su bili primorani da se vrate.

Sa druge strane, majstori koji su sve ovo "ni krivi ni dužni" gledali, nisu ni sanjali šta će ih snaći.

- Ovo mi je najgori dan u životu. Umalo nismo dobili batine od ovih ludaka - kaže jedan od njih.

(E. T. / Izvor: Kurir)