VELIKI BRAT: Soraja, Ava i Sindi u borbi za 50.000 evra! (FOTO) (VIDEO)

Osim starleta i bivše članice grupe "Models", u kuću "Velikog brata" uselili su se umetnica Maja Volk, Dragutin Topić , Milić Vukašinović, Maja Nikolić, kao i još osam takmičara

Večeras na Košutnjaku krenuo je sa emitovanjem dugoočekivani rijaliti šou “Veliki brat VIP”, koji će trajati  šest nedelja. Preko 40 kamera pratiće 24 časa dnevo svaki pokret ukućana, koji će se boriti za novčanu nagradu od 50.000 evra.

Produkcijska kuća “Emotion”, koja stoji iza ovog projekta, istakla je da nas očekuje dosta iznenađenja u novom serijalu ovog šou programa, čiji će stanari biti poznate osobe različitih profila: od pevača, do starleta.

Da podsetimo, učesnici su od juče u karantinu i više su nego spremni da uđu u kuću "Velikog brata".

Voditeljke rijalitija Ana Mihajlovski i Marijana Mićić najavile su borbu između stanara, kao i specijalnog gosta koji će biti gost kuće.

U međuvremenu, prikazan je i enterijer kuće koji se suštinski i nije mnogo menjao.

Prva ukućanka koja se predstavila je voditeljka i svestrana umetnica Maja Volk i prva je kročila u kuću "Velikog brata".

- Što je lepo. Ovo je raj - rekla je Maja za kuću.

Nakon ulaska Karabatićeve, Veliki brat je pozvao u ispovedaonicu Bobana Stojanovića, Petrućija i Dragutina Topića i dodelio im je zadatak, koji nosi naziv Vlada "Velikog brata". Naime, sutra će se demokratski održati izbori gde će se izabrati vlast i opozicija. Oni koji budu bili u Vladi biće imuni na nominacije, za razliku od ostalih.

(Telegraf.rs)