DOKAZANO: Srbi bolji ljubavnici od Hrvata (FOTO)

"Hrvatice vole žestok seks, a to ne mogu da dobiju kod kuće. Njihovi dečki s tisućljetnom kulturom su ljubavnici u rukavicama, a momci iz Srbije su muškarčine i pravi ljubavnici", rekao je poznati seksolog Jovan Marić

Hrvatska starleta Ava Karabatić je pre neki dan provela veče sa srpskim kaskaderom Urošem Ćertićem, a ovoj "romansi" u rijalitiju "Veliki Brat" data je velika pažnja u medijima. Ljubav između Srbina i Hrvatice i nije neka novost, pogotovo što su u emotivnoj vezi ovog tipa viđene mnoge poznate ličnosti iz regiona.

Poznati seksolog Jovan Marić odgovorio je na pitanje zašto Hrvatice imaju afinitete prema Srbima i šta mi to imamo, a Hrvati nemaju.

- Hrvatice vole žestok seks, a to ne mogu da dobiju kod kuće. Njihovi dečki s tisućljetnom kulturom su ljubavnici u rukavicama, a momci iz Srbije su muškarčine i pravi ljubavnici.  Lepo je to objasnio Miroslav Krleža uvijenim rečima: „Sačuvaj me bože srpskog junaštva i hrvatske kulture“. Njihova kultura smeta uspešnom seksualnom životu - rekao je Marić za "Kurir".

Svakako, najpoznatiji emotivni srpsko-hrvatski par bili su Severina Vučković i Milan Popović. Pevačica i biznismen započeli su romansu 2010, da bi posle dve godine zabavljanja dobili sina Aleksandra. Par je krajem 2012. raskinuo veridbu, međutim, Severina i Milan su ostali u dobrim odnosima.

Hrvatska pevačica Vesna Pisarović je, takođe, u ljubavnoj vezi sa Srbinom, koja je pre četiri godine krunisana brakom. Da podsetimo, nekadašnja predstavnica Hrvatske na pesmi "Evrovizije" se 2009. udala za Ozrena Pupovca, sina Milorada Pupovca, potpred­sednika Samostalne demokratske srpske stranke.

(Telegraf.rs/Kurir)