MRKA: Ušao bih u Velikog Brata, ali s Bekutom!

- Mogao bih da uđem tamo i s koleginicom, poslanicom iz NS Nevenom Adžemović, ali za to bih morao da tražim dozolu od Ane - poručio ministar saobraćaja

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić kaže da bi pristao da uđe u kuću Velikog Brata, ali pod uslovom da mu društvo pravi Ana Bekuta, plus da mu organizatori rijalitija isplate 20.000 evra, koje bi on odmah prosledio u humanitarne svrhe.

- Čuo sam da traže nekog političara da im uđe u taj šou. I evo, ja bih ušao tamo za neki vikend, kad nemam mnogo posla, ali samo pod uslovom da sa mnom pođe i Ana Bekuta. Mogao bih da uđem tamo i s koleginicom, poslanicom iz NS Nevenom Adžemović, ali za to bih morao da tražim dozolu od Ane - kaže Mrkonjić, i objašnjava da bi njegov motiv da uđe u kontraverzni rijaliti bio pre svega da "pomogne nekom siromahu".

- Moj uslov za ulazak je da mi organizatori daju 20.000 evra, koje bih odmah uplatio u humanitarne svrhe, pošto meni pare ne trebaju. Ako već hoće da me snimaju 24 sata, neka plate i tako pomognu sirotinji - navodi ministar saobraćaja.

(Telegraf.rs/ Izvor: Informer)