Pogledajte kako su mladi Bred Pit i Leonardo Dikaprio ostali bez uloge (VIDEO)

Daren Džulijen i Martin Nolan iz aukcijske kuće "Džulijens" uspeli su da ubede trojicu reditelja da prodaju kolekciju od 12 snimaka na kojima je prikazano kako su izgledale audicije početkom devedesetih

PRE NEGO ŠTO SU POSTALI ZVEZDE! Mnogi filmski reditelji bi dali sve u da im u filmovima glumi Bred Pit. Međutim, čovek pod imenom Ron Hauard nije imao takvo mišljenje i želju, pošto je smatrao da tada mlada filmska nada nije imala "ono nešto" što bi mu garantovalo ulogu u ovom ostvarenju.

Međutim, poznati glumac i jača polovina Anđeline Džoli nije bio jedini koji nije prošao audiciju za novi Hauardov film, a na spisku su se našla imena poput Kijanu Rivsa i Roberta Daunija Džuniora.

Naime, Daren Džulijen i Martin Nolan iz aukcijske kuće "Džulijens" uspeli su da ubede trojicu reditelja da prodaju kolekciju od 12 snimaka na kojima je prikazano kako su izgledale audicije početkom devedesetih, a njima se mogu videti mladi Leonardo Dikaprio i ostali glumci.

Na snimcima se još nalaze Gvinet Paltrou i Helen Hant, koje su bile na audiciji za film "Park iz doba jure", odnosno i Dženifer Koneli i Rasel Krou za "Blistavi um".

Pogledajte video-snimak

(Telegraf.rs / Blic)