KRALJICA SKANDALA: Sve uvrede i psovke Maje Nikolić u rijalitijima! (VIDEO)

Od "Farme", "Dvora" pa do "Velikog Brata". Pogledajte najveće ekscese poznate pevačice u šou-programima - zašto ne voli Jevreje, homoseksualce i Avu Karabatić

ZAVADI, PA VLADAJ! Jedan od najupečatljivijih likova ovogodišnjeg rijaliti šou-programa "Veliki Brat" je svakako Maja Nikolić. Pevačica, koja je poznata kao veliki kavgadžija i provokator, uspela je da svojim karakterističnim ponašanjem privuče pažnju ukućana, ali i publike pored malih ekrana.

Povodom novog učešća Maje Nikolić u rijalitiju, predstavljamo vam njene najveće skandale u ovakvoj vrsti šou-programa.

DVOR - Vređanje Jevreja

Možda i najveći skandal u koji je bila upletena Maja Nikolić jeste u vezi sa njenim učešćem u rijalitiju "Dvor". Da podsetimo, pevačica je sa kolegom Milošem Bojanićem vređala Jevreje tokom rasprave sa Mikom Kostić.

- Ja ću tebe tužiti zato što si antisemita, zato što si rasista - rekla je svejevremeno bivša učesnica "Operacije trijumf", aludirajući na to da ju je Maja uvredila rečenicom kako mrzi Jevreje.

- Što? Zato što ne volim Jevreje što su napravili Ameriku? - pitala se Nikolićeva, a što je povredilo Miku, jer je to bio udar na njenu porodicu. U konverzaciju se ubrzo ubacio i Miloš.

- Ma, šta pričaš ti? Ne možemo voleti one koji su nas bombardovali. Pa, nisu nas Mađari bombardovali - rekao je Bojanić.

Inače, Maji Nikolić i Milošu Bojaniću se i dalje sudi zbog ovog ekscesa u rijalitiju "Dvor".

VELIKI BRAT - Svađa sa Željkom

Maja Nikolić je pre izvesnog vremena imala i konflikt sa jednim od blizanaca Stojanović, s kojim trenutno učestvuje u rijalitiju "Veliki Brat". Naime, pevačica je rekla Željku da mu je “mama glupa”, što je isprovociralo i naljutilo Stojanovića.

Ti si niko i ništa.  Gde ti vidiš moju majku ovde, pa da možeš tako da pričaš? Šta ćeš ako ona ovo gleda, pa dođe iz Pariza i nalupa ti šamare? Ti si debil i mentol i imaš vrlo malo talenta, ali nisi nikakav čovek - urlao je Željko na Maju, koja mu je poručila da je bolestan i da treba da se leči.

VELIKI BRAT - "Žarko, kada tebe pogledam, vidim vaginu"

Posle Željka, Maja Nikolić je ušla u verbalni rat i sa Žarkom Stojanovićem u kući Velikog Brata. Tokom jednog razgovora, pevačica je “pecnula” blizanca oštrim rečima:

- Molim te, izvini što te doživljavam kao devojčicu... Izvini, to što kada tebe pogledam, vidim vaginu - rekla je Maja Stojanoviću, kojoj on nije ostao dužan.

VELIKI BRAT - Maja isprovocirala Dragutina Topića

Estradna umetnica iz Niša uspela je da isprovocira i atletičara Dragutina Topića. Poznati sportista želeo je da napusti kuću "Velikog Brata" prvog dana kada se Maja pojavila među ukućanima. Topića je iznerviralo što se pevačica razgolitila i nastavio je negativnim komentarima u vezi sa njenim koeficijentom inteligencije. Međutim, Maja mu nije ostala dužna.

- A, koliki je tvoj, majke ti, 12? - rekla je Nikolićeva.

VELIKI BRAT - "Ako Ava pobedi, Srbija više neće biti srpska!"

Posle govora mržnje prema Jevrejima, Maja je sličnim tempom nastavila i u "Velikom Bratu". Pevačica je ovaj put oplela po hrvatskoj starleti Avi Karabatić, i to u direktnom prenosu popularnog rijalitija.

Ne smemo dozvoliti Avi da pobedi! To se ne sme desiti! Ako ona pobedi, Srbija više neće biti srpska! - rekla je Nikolićeva.

Iako joj je Soraja diskretno sugerisala da ne sme to da priča, stavljajući prst na usta, Maja nije uspela da shvati šta joj je starleta gestikulirala.

(Telegraf.rs)