Mesto počivališta Fredija Merkjurija ipak ostaje tajna (VIDEO)

Pevačeva nekadašnja devojka Meri Ostin jedina je koja zna gde počiva urna legendarnog frontmena grupe "Kvin"

Uprkos pisanju medija da je konačno otkriveno gde se nalazi mesto poslednjeg počivališta Fredija Merkjurija, tajnu će u grob odneti pevačeva nekadašnja verenica Meri Ostin.

"Ljubavi svog života", kako ju je Fredi nazivao, pevač je ostavio kuću vrednu 12 miliona funti, a nekoliko dana pre smrti zamolio ju je da uzme njegove ostatke i da urnu smesti na nepoznatu lokaciju. Kako piše "Dejli mejl", Meri Ostin je to obećanje i održala, a čak ni Merkjurijevi roditelji ne znaju gde im počiva sin.

- On nije želeo da ga bilo ko iskopava, kao što je to bio slučaj sa nekim slavnim osobama. Želeo je da mesto njegovog počivališta ostane tajna, a tako će i biti. Nisam želela da bilo ko posumnja šta radim, pa sam tog jutra rekla da idem na zatezanje lica kako posluga ništa ne bi posumnjala i iskrala sam se iz kuće s urnom - rekla je Ostinova. Ona je potom  nastavila:

- Njegova radna soba ostala je ista. U njoj je veliki klavir na kom je stvarao svoje najveće hitove, a tu je i antički nameštaj koji je obožavao. Gde god se okrenem, sećam se njega. Čujem neku posebnu pesmu i odjednom me preplave emocije jer smo punih dvadeset godina živeli zajedno - navela je Meri.

Poslušajte numeru "Love of My Life", koju je Merkjuri posvetio Meri Ostin:

(Telegraf.rs / Index.hr)