SEKA POSTALA PISAC: Pročitajte životnu priču pevačice (FOTO)

Srpska folk zvezda otvorila je blog i napisala svoju prvu priču, gde se dotakla svog detinjstva, kao i samog života generalno

FOLK BLOGERKA! Pevačica Seka Aleksić bacila se na pisanje. Naime, srpska muzička zvezda otvorila je blog i napisala svoju prvu priču, gde se dotakla svog detinjstva, kao i samog života generalno.

Pročitajte blog Seke Aleksić pod naslovom "Dečja duša"

Često se setim svog detinjstva. Zaista, šta god da se dešava, dečja duša, nevina i bezbrižna, naivna i neiskvarena... Dete  živi onako kako može, kako mu se pruža i koliko mu se daje... i zadovoljno je.  Ne poseduje u sebi prokletstvo odraslog čoveka da grabi, gazi... Imala sam priliku, u više navrata, da sama uvidim decu koja teško žive, koja uveče ležu gladna, ujutru se bude, a i pored toga sutradan im lice krasi osmeh. Mnogi od njih su svojevrsni domaćini u svojoj kući, bez jednog od roditelja, pomažući svojoj bolesnoj majci, ocu, baki...  Možda sam imala tu sreću u nesreći da strahote rata prođem vrlo mlada, zajedno sa svojim bratom, a zaštićena od strane majke, koja se neumorno trudila da nam ništa ne fali. A sanjala sam svoj san, tada tako nedostižan.

(Telegraf.rs)