RAT: Karleuša napala Cecu na Tviteru!

Karleuša nazvala Cecu "privremeno zaključanom", i dodala - Uskoro očekujemo i Legiju da napiše neki tvit. Još samo da me on zaprati iz zatvora i postaću Twitter queen of Serbia.

Jelena Karleuša nastavlja da vodi tviter rat protiv Cece Ražnatović. Čitavog dana JK šalje otrovne poruke - aludirajući na Cecu, koju je nazvala "privremeno zaključanom", izjavila je da je oko nje "mnogo đubreta" koje treba počistiti. Vrhunac je bio kada je u polemiku sa Cecinim fanovima ubacila i ime Milorada Ulemeka Legije.

- Na onom ko predvodi armiju je velika odgovornost! Ličnim primerom voditi ih ka svetlu, nikako u mrak. I zato FOLLOW ME! - napisala je rano jutros Jelena Karleuša na svom tviter profilu.

Usledio je serijal tvitova, a na meti se opet našla njena ljuta suparnica Ceca Ražnatović. Dopisijući se sa svojim fanovima i prijateljima, Karleuša je, aludirajući na Cecu, objavila da oko nje postoji đubre, koje što pre treba počistiti.

''A, ne... Moram malo da počistim! Prava sam domaćica, ne mogu da uživam u đubretu svuda oko nas! Gde će deca da nam se igraju?''.