SINDI: Marijana, prizemna si! (VIDEO)

Sindi je zamerila "Velikom Bratu" što montira sve kako bi napravili gledanost, te produkcija pušta samo ono što njima odgovara, a u svom maniru je pitala Marijanu odakle joj pravo da govori da je "modelsica" ljubomorna na Nevenu

Bivša "modelsica" Ivana Stamenković Sindi gostovala je u emisiji "VB Magazin" kod Marijane Mićić i tom prilikom dve devojke su razmenile mnogo uvreda i prozivki. Marijana je odmah po ulasku manekenke primetila da je ljuta, a Sindi se "nije gasila sve vreme", te se voditeljka u jednom momentu obratila produkciji da "ugase bubicu Sindi". Manekenka je Marijani rekla da je vrlo prizemna, kada je na pitanje da li bi joj više smetalo da joj kažu da je drolja ili ima celulit, Mićićeva rekla ovo drugo.

- Ja ću sada tebi da odgovorim na to tvoje jako prizemno mišljenje. Nemam ništa protiv ljudi koji imaju celulit i ne sudim po njihovom fizičkom izgledu. Ja obožavam seljake, takođe, ali ljude koji se predstavljaju iz Njujorka, a pritom su iz provincije i ne diče se time, e, to meni smeta - rekla je veoma neubedljivo Sindi.

(Anastasija Čanović)