Pink proslavio početak nove ružičaste digitalne TV ere

Proslavljen početak rada TV kanala Pink 3 i uspešan početka projekta "Pink Paket", kojim ružičasta televizija najavljuje osvajanje Evrope

U Klubu "Privrednik" svečano je proslavljen početak rada TV kanala Pink 3 i uspešan početka projekta "Pink Paket", kojim ružičasta televizija najavljuje osvajanje Evrope.

Među brojnim gostima koje je dočekao gazda Pinka Željko Mitrović našle su se brojne ličnosti iz javnog, političkog i estradnog života Srbije, koje su poželele balkanskom medijskom mogulu uspešno realizovanje novog projekta koji uključuje novih 20 besplatnih TV kanala.

Mitrović je istakao činjenicu da je kompanija Pink najveći provajder u Evropi i da su ponosni što su na neki način "monopolizovali" različite kategorije programa.

- To je ponuda koja podrazumeva odgovor na očekivanja svih građana Srbije, u to smo uložili osamnaestogodišnje iskustvo i poprilično nam je poznata populacija kojoj se obraćamo - kazao je vlasnik Pink imperije.

Ranije tokom dana direktor Pink internešnl kompanije Željko Mitrović potpisao je ugovore sa više kablovskih distributera za reemitovanje Pink paketa.

Između ostalog, potpisan je ugovor i sa Kablovsko-distributivnim sistemom PTT-a (KDS). Generalni direktor Pošte Srbije Milan Krkobabić i Željko Mitrović potpisali su sporazum koji će, kako se navodi u saopštenju Pošte Srbije, na ovaj način će se podići kvalitet i povećati atraktivnost programske šeme PTT KDS-a.

(Telegraf.rs)