IZBAČENA MAJA NIKOLIĆ: Tope, navijam za tebe, Vendi, ti si carica!

Pevačica je glasovima publike elimisana iz rijalitija "Veliki Brat" i ostala bez mogućnosti da se bori za nagradu od 50.000 evra."Ostaću u dobrim odnosima sa Topom, Anetom, Vendi, a ići ću i na nastupe Maje Volk", rekla je Maja posle izlaska iz kuće

Maja Nikolić osmi je takmičar koji je napustio rijaliti šou-program "Veliki brat" i tako ostala bez mogućnosti da se bori za nagradu vrednu 50.000 evra. Da podsetimo, uz pevačicu nominovane su bile  starlete Ava Karabatić i Soraja Vučelić.

- Stojim iza svega što sam uradila. Ostaću u dobrim odnosima sa Topom, Anetom, Vendi, a ići ću i na nastupe Maje Volk - rekla je Maja Nikolić, koja je kayala da posti ne zato što misli da je bolja, već zato što smatra da je gora od drugih, i da se tako oseća čistijom.

Pevačica je dobila priliku da pozdravi ukućane, a ona su obratila upravo Topu, Aneti i Vendi.

- Tope, navijam za tebe!  Aneta, drži se, Vendi carice, pozdrav i za Maju Volk - rekla je Maja, koja je naglasila da Željko i Slavko nisu njeni tipovi muškaraca.

Ovo je bilo poslednje izbacivanje putem nominacija, pošto se od ovog trenutka glasa za pobednika pete sezone ovog serijala. Polufinalne večeri biće organizovane u petak i subotu, a veliko finale je zakazano za ponedeljak uveče u 21 čas.

(Telegraf.rs)