IZBAČENA VENDI U ŠOKU: Navijam za Topa i Anetu! (FOTO)

Prvi ukućanin koji je napustio kuću je Maja Volk, a za njom je izbačena Vendi.U rijalitiju su ostali Soraja, Žarko, Željko, Aneta, Top i Ava i oni će se u ponedeljak boriti za nagradu od 50.000 evra

Nakon što je Milić juče napustio kuću "Velikog Brata", večeras je počelo drugo polufinalno veće, te će dvoje od osam preostalih ukućana napustiti kuću. Ukućani koji su ostali su Soraja, Žarko, Željko, Maja Volk, Aneta, Vendi, Top i Ava.

Voditeljka Marijana Mićić pozvala je Makedonku Snežanu, koja se publici obratila na makedonskom i zamolila ih da glasaju za Anetu, a pored nje, njihov favorit je Maja Volk, iako je isprva bila Soraja, ali pošto nije znala gde je Prilep, odustali su.

Aneta trenutno ima 9 odsto glasova publike, Željko takođe, a Maja Volk 10.5 odsto.

- Ja sam bila u šoku, ali sam kao leopard, uvek sam u pripravnosti. Iskreno, nisam očekivala da izađem večeras. Jako važna stvar je Maja Nikolić, koju sam uspela da preobratim. Kada čovek ima moć u sebi, može sve. Ava se nije zvanično pokajala,  jer joj to nije u strategijskom planu. Prećutno smo napravile primirje - bio je prvi komentar Vendi nakon izbacivanja.

Makedonska voditeljka Snežana pitala je Vendi šta je "moralni degenerik", a Vendi je rekla da je to bila Maja. Takođe, dodala je da se odlično slaže sa Anetom, jer je Makedonka videla sebe u njoj.

- Moj ugao gledanja je očigledno veoma tup, dok neki gledaju pod oštrim. Sada ne vidim moralne degenerike. Top ili Aneta će biti pobednici.

(Anastasija Čanović)