KARLEUŠA: Cecini fanovi su bolesni! Kakva zvezda, takvi i fanovi!

- Kakva zvezda, takvi i fanovi! Koliko bolesne mržnje i ludila u mozgovima fanova pojedinih seljoberki... Tuga - napisala je pevačica na Tviteru

Jelena Karleuša ne prestaje sa prozivkama na račun Svetlane Cece Ražnatović na društvenim mrežama - Tviteru i Fejsbuku.

Kakva zvezda, takvi i fanovi! Koliko bolesne mržnje i ludila u mozgovima fanova pojedinih seljoberki... Tuga. Ja imam najbolje fanove na svetu - napisala je Karleuša.

Iako JK nigde ne pominje Cecino ime, svima koji prate njene "cvrkute" jasno je o kome se radi. Do sada je Diva napadala samo Cecu, a sada su izgleda na red došli i njeni fanovi. Pretpostavlja se da ih je Karleuša "uzela u usta" na popularnoj društvenoj mreži nakon što su se oni poslednjih dana obrušili na nju upravo na Fejsu i Tviteru, a posle prepucavanja sa Ražnatovićevom.

Inače, Karleuša je danas objavila i da će ugasiti sve naloge na društvenim mrežama zbog pritiska medija i navodnog izvrtanja njenih reči. Nakon toga, usledila je prava provala žalopojki njenih fanova, koji su je odreda molili da "to ne čini". Da li će Diva održati reč ostaje da se vidi, ali sudeći po tome što je nekoliko minuta kasnije na Tviteru napala Cecu i njene fanove, teško da ćemo u skorije vreme gledati taj film.

 

(Telegraf.rs)