VELIKO VB FINALE: Žarko i Top u trci za 50.000 evra! (UŽIVO)

U toku je poslednje izbacivanje iz kuće "Velikog Brata", a tokom večeri saznaćemo ko će biti pobednik popularnog rijalitija i ko će osvojiti vrednu novčanu od 50.000 evra. Voljom publike, rijaliti su napustile starlete Ava Karabatić i Soraja Vučelić, pevačica Aneta Nakovska, blizanac Željko Stojanović

Posle mesec i po dana, na Košutnjaku se završava rijaliti šou-program "Veliki Brat". U velikom finalu ostalo je šest takmičara, a to su  starlete Ava Karabatić i Soraja Vučelić, pevačica Aneta Nakovska, blizanci Žarko i Željko Stojanović i nekadašnji atletski šampion Dragutin Topić.

Navedeni VIP ukućani su ostali u trci za svotu od 50.000 evra, a ko će od njih pobediti i osvojiti ovu vrednu novčanu nagradu saznaćemo upravo večeras.

Šou je počeo tako što je Veliki Brat dodelio specijalan zadatak Žarku. Blizanac Stojanović je pročitao je ukućanima ko ispada iz "Velikog Brata", a izbor je pao na Soraju, koja je odmah morala da napusti kuću.

Super-finalisti su od Velikog Brata je dao priliku da ubede gledaoce zašto bi glasali za njih. Top i Žarko su za svoje izlaganje dobili 30 sekundi.

Marijana je posle toga pitala Stojanovića i Topića da li su uopšte mislili da će pobediti pre nego što su ušli u kuću "Velikog Brata". Žarko je rekao da su on i njegov brat ušli u šou iz zabave, dok je Top naglasio da nije planirao da će doći ovoliko daleko.

U međuvremenu, razlika između glasova se značajno smanjila i iznosi oko jedan procenat.

Posle skoro tri sata, Marijana se ponovo uključila u kuću "Velikog Brata" kako bi super-finalistima saopštila pobednika rijalitija, a to je bio Žarko Stojanović

(Telegraf.rs)