DEPECHE MODE: Još samo 1.000 fan pit karata

Ulaznice za parter u prodaji su po ceni od 3.990 dinara, fan pit je 5.990 dinara, dok su VIP ulaznice 9.900 dinara. Koncert benda "Depeche Mode" zakazan je za 19. maj u Beogradu

Odbrojavanje je do koncerta "Depeche Mode" u Beogradu 19. maja je počelo, a u prodaji je ostalo još samo 1.000 ulaznica za najveće obožavaoce benda!

Fan pit koji omogućava posebno iskustvo za najveće fanove benda je ograničenog kapaciteta i očekuje se da će vrlo brzo biti rasprodat. Ulaznice za parter u prodaji su po ceni od 3.990 dinara, fan pit je 5.990 dinara, dok su VIP ulaznice 9.900 dinara.

"Depeche Mode" je u utorak uveče održao spektakularan koncert u Tel Avivu, a na set listi su se našli čuveni hitovi "Enjoy the Silence", "Personal Jesus", "Barrel of a Gun", ali je bend iznenadio publiku pesmama koje koje godinama nisu izvodili uživo poput "Higher Love", "Black Celebration", "Just Can’t Get Enough"...

U petak 17. maja u Mikser House modna zvezda Andrej Pejić biće domaćin i di-džej žurke zagrevanja za koncert, dok će u subotu 18. maja u okviru Noći muzeja biti održana izložba "World in My Eyes" posvećena Depeche Mode u UK Parobrod.

Preostale ulaznice se mogu kupiti na Gigstix.com kao i u Corner šopovima širom Srbije.

(Telegraf.rs/Mondo)