KLADIONICE: Srbija verovatno u finalu "Evrosonga", kvota na pobedu 101!

Prosečna kvota da će predstavnice Srbije koje se takmiče sutra u prvom polufinalu, ući u veliko finale, iznosi tričavih 1,12 dok se našim devojkama daju minimalne šanse za trijumf na "Evroviziju"

Po procenama najvećih svetskih kladionica, "Moje 3" (kvota 1,12) će se sutra uveče skoro sigurno naći među 10 zemalja koje će se iz prvog polufinala "Evrosonga" plasirati u veliko finale, dok kladioničari smatraju da Sara, Mirna i Nevena imaju male šanse za pobedu budući da je prosečna kvota na njihov trijumf čak 101!

U prvom polufinalu će se takmičiti predstavnici 16 zemalja, a uz Dansku, Rusiju, Ukrajinu i Holandiju, "Moje 3" su favorit za ulazak u finale i na njih se praktično ne isplati kladiti, jer kvote iznose od 1,11 do 1,13. Međutim, sasvim drugačije stoje stvari u finalu koje se u subotu, 18. maja, održava u Malmeu. Na predstavnice Srbije se zaista isplati kladiti budući da je najniža kvota na njihovu pobedu 66 (primer: na uloženih 100, dobijate 6.600 dinara) a najviša čak 151!

Najveći favorit za trijumf na "Pesmi Evrovizije" je Dankinja Emeli de Forest sa prosečnom kvotom 2,20, a druga je predstavnica Ukrajine Zlata Ognjevič (5) dok je treća Norvežanka Margaret Berger (kvota 8).

(Telegraf.rs)