Severina pevala Kravčenku na uvce na Belom dvoru!

Generalni direktor Naftne industrije Srbije Kiril Kravčenko napravio je veliku žurku kojom je proslavio svoj 37. rođendan, a hrvatska pevačica je do jutra zabavljala više od 400 zvanica na Dedinju

Kiril Kravčenko, generalni direktor Naftne industrije Srbije (NIS), na Belom dvoru je, kako navodi "Alo", organizovao glamuroznu rođendansku žurku na kojoj je pevala Severina Vučković, a u ponoć je ispaljen vatromet kojim je Kravčenko obeležio svoj 37. rođendan.

- Kiril je izrazio veliku želju da mu na rođendanu peva Severina, što je ona sa zadovoljstvom prihvatila. Ona je celu noć zabavljala goste, a proslava je bila odlična. U jednom trenutku se video i vatromet iznad Belog dvora kojim je Kravčenko obeležio svoj rođendan - ispričao je izvor blizak pevačici, a jedan od gostiju je otkrio kakva je bila atmosfera na žurki:

- Bilo je mnogo gostiju, što prijatelja što ljudi iz sveta biznisa, a Kravčenko se potrudio da sve protekne u najboljem redu. Vrhunac večeri je bio nastup Vučkovićeve koja je sve podigla na noge, pa su uz njene pesme uživali do kasno u noć. Severina je bila odlično raspoložena i to raspoloženje uspela je da prenese i na ostale goste.

Prema nezvaničnim informacijama, samo na kavijar je potrošeno 15.000 evra, prostorije su bile dekorisane u bojama ruske zastave, a na Kravčenkovoj zabavi je bilo oko 400 zvanica, od kojih su polovina bili Rusi.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)