NARCIS KEBA: Ja sam prirodno lep! (VIDEO)

Pevač je demantovao priče da je stavio trajnu šminku i ispričao da u kući ima više od 100 ogledala koja su, kako kaže, deo njegove duše

Dragan Kojić Keba, koji je juče promovisao novi album "Fer ubica", kaže da je na njemu sve prirodno, da nema trajnu šminku, kao i da bi, da nije postao pevač, bio lekar na VMA!

Keba, koji je poznat kao čovek koji o svom izgledu vodi računa više i od svojih koleginica, detaljno obrazlaže šta je na njemu pravo a šta je kozmetika.

- Stalno me pitaju da li imam trajnu šminku, a ja sam prirodno lep! Malo mi je moja drugarica Vanda docrtala obrve i to je sve. Volim da sam uredan i da lepo izgledam. Nema ništa gore od muškarca kojem vire dlake iz nosa ili ušiju - objasnio je Keba i dodao da mu je i dalje hobi sakupljanje ogledala, kojih, kako kaže, ima više od 100.

- Imam ih raznih, u obliku srca, romboida, pravougaona, kožna... Na neki način, ogledalo je deo moje duše. Da nisam pevač, bio bih lekar na VMA, mada sam i sad u neku ruku i doktor jer pesmom lečim dušu - objasnio je pevač.

Poslušajte Kebin singl "Fer ubica":

(Telegraf.rs/izvor: Blic)