NOVI DOKAZI: Kenedi je ubio Merilin Monro?

U nedavno objavljenim beleškama privatnog detektiva Freda Otaša koji je mesecima prisluškivao Merilin navodi se da je čuvenu glumicu posle burne svađe jastukom ugušio Robert Kenedi, brat tadašnjeg predsednika Amerike Džona Kenedija

Iako je Merilin Monro preminula pre više od 50 godina, teorije o uzrocima njene smrti se svakodnevno pojavljuju, a pravi šok je izazvalo objavljivanje dokumenata koja su pripadala pokojnom privatnom detektivu Fredu Otašu u kojima on navodi da je Robert Kenedi, brat tadašnjeg američkog predsednika Džona Ficdžeralda Kenedija, nakon žestoke svađe, jastukom ugušio Merilin!

U Otaševim beleškama, koje je slučajno pronašla njegova ćerka Kolin, iznose se zapanjujući detalji koji bi mogli da bace sasvim novo svetlo na događaje od 5. avgusta 1962, kada je Monro pronađena mrtva u svojoj kući u Los Anđelesu.

Fred Otaš, koji je preminuo 1992, tokom šezdesetih je bio jedan od najpoznatijih privatnih detektiva u Holivudu, i godinama je prisluškivao Merilin, u čiju je kuću postavio prislušne uređaje.

(A.N./Daily Mail)